Sorteer op
 • "Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring
  "Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring

  Mala Mudra "Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring
  Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 5 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat), Te dragen als ketting 90cm, Gemaakt van: Zoetwaterparel, Aquamarine, Hematiet, Dalmatian Jaspis

  44,95 EUR
 • "Red Rose" Wikkel-Armring
  "Red Rose" Wikkel-Armring

  "Mala Mudra Red Rose" Wikkel-Armring .Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 3x wikkelen, afhankelijk van polsmaat) Te dragen als korte ketting 54cm. Gemaakt van: Zoetwaterparel, Carneool roosje, Unakiet, Agaat, en DQ-materialen

  39,95 EUR
 • "Silver Blue Sea" Wikkel-Armring
  "Silver Blue Sea" Wikkel-Armring

  Mala Mudra "Silver Blue Sea" Wikkel-Armring. Te dragen als Wikkel-Armring ook te dragen als ketting 95 cm. Gemaakt van: Swarovski Style kralen, Lapis Lazulli, Africaanse Trade beads, Roze Jade, Hematite, Agaat, Zoetwater parel.

  69,95 EUR
 • "Ibiza-Gipsy" Wikkel-Armring
  "Ibiza-Gipsy" Wikkel-Armring

  De armband is geregen op beadelon elastiek, voor een polsmaat 18-20cm. Je kunt m 4 tot 5 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat. Natuurlijk ook als ketting te dragen (45cm)

  44,95 EUR
 • "Green Blue Red" Wikkel-Armring
  "Green Blue Red" Wikkel-Armring

  Mala Mudra "Green Blue Red" Wikkel-Armring Green symboliseert het recyclen van de glazen flessen die men in Afrika omsmelt naar kralen. Ik vind het een mooie gedachte om het afval te verwerken tot iets moois om te dragen.

  44,95 EUR
 • "Dessert" Wikkel-Armring
  "Dessert" Wikkel-Armring

  De armband is geregen op beadelon elastiek, voor een polsmaat 18-20cm. Je kunt m 3 tot 4 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat. Natuurlijk ook als ketting te dragen (40cm)

  34,95 EUR
 • "Boho Sweat pearl" Wikkel-Armring
  "Boho Sweat pearl" Wikkel-Armring

  "Boho Sweat pearl" Wikkel-Armring van Mala Mudra uit de Boho Collectie De Wikkel-Armring is gemaakt van: Zoetwater parels, schelpen kralen , Swarovski Style kristal kralen, DQ-Materialen, turquoise kleur boho-kraal.

  69,95 EUR
 • "Zomer Wikkel Arm-Ring"
  "Zomer Wikkel Arm-Ring"

  Mala Mudra "Zomer Wikkel Arm-Ring"
  Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 6 keer wikkelen bij maat 16-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel-Enkelring en Wikkel-Halsring of ketting 53cm

  49,95 EUR
 • "Golden Aura" Wikkel Arm-Ring
  "Golden Aura" Wikkel Arm-Ring

  Mala Mudra "Golden Aura Wikkel Arm-Ring" Te dragen als Wikkel-Armring, 2 keer wikkelen bij maat 17-20, Gemaakt van: Rocailles, Golden Aura Quartz, Hematiet gold en DQ-materialen.

  19,95 EUR
 • "African Tinkelbell" Wikkel Arm-Ring
  "African Tinkelbell" Wikkel Arm-Ring

  Mala Mudra "African Tinkelbell" Wikkel Arm-Ring. Te dragen als Wikkel-Armring, 3 keer wikkelen bij maat 16-20 en 2 keer wikkelen om als enkel-Ring te dragen. En als enkele ketting te dragen (28cm).

  29,95 EUR
 • "Zomer Wrap Blue Pink Wikkel Arm-Ring"
  "Zomer Wrap Blue Pink Wikkel Arm-Ring"

  Mala Mudra "Zomer Wrap Wikkel Arm-Ring". Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 6 keer wikkelen bij maat 16-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel-Enkelring en Wikkel-Halsring of ketting 104 cm.

  28,95 EUR
 • " Wrap Cinna Wikkel Armband"
  " Wrap Cinna Wikkel Armband"

  Mala Mudra "Wrap Cinna Wikkel Armband" Te dragen als Wikkel Armband (ongeveer 6 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel-Enkelbandje en Wikkel Ketting 130 cm.

  29,95 EUR
 • Wikkel Armband Labra
  Wikkel Armband Labra

  "Mala Mudra Wikkel Armband Labra" Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 3 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat) Te dragen als ketting 57cm.

  22,95 EUR
 • Blue Ocean Wikkel Armband
  Blue Ocean Wikkel Armband

  Mala Mudra "Blue Ocean Wikkel Armband". Te dragen als Wikkel-Armband (ongeveer 6 - 9 keer wikkelen bij maat 17-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkelarmband en Wikkelketting of ketting, totale lengte 162cm.

  49,95 EUR

Wikkel Armband

Wikkelarmbanden of zoals Mala Mudra ze noemt Wikkel-Armringen. De Wikkel-Armringen zijn gemaakt van verschillende soorten edelstenen, andere natuurlijke materialen, DQ materialen en zoetwater parels. De grootte van de edelstenen kunnen variëren, zo ook in de vorm en in de gebruikte kleur. Vaak kun je de Wikkel-Armring drie tot wel zes of soms tien keer om je pols wikkelen, afhankelijk van je polsmaat. De edelstenen en parels zijn geregen op beadalon elastiek.

Een tweede exemplaar van een Wikkel Arm-Ring uit de collectie van Mala Mudra zul je niet tegen komen, want elke Wikkel Arm-Ring is uniek. Mala Mudra staat voor exclusiviteit. Immers elk mens is uniek en Mala Mudra is van mening dat je dit terug mag zien in de collectie. Je kunt de Wikkel-Armringen eindeloos combineren van chique en "Boho Chique" tot casual, van een bruiloft tot aan een speciale avond thuis, een avondje uit of tijdens het diner. De Wikkel Arm-Ringen van Mala Mudra kun je dragen tijdens elke gelegenheid. Het leuke is en dat is een extraatje, dat je de Wikkel Arm-Ringen ook als ketting (Hals-Ring) en als enkelbandje (Enkel-Ring) kunt dragen. De verschillende modieuze kettingen variëren in lengte. Bij Mala Mudra vinden we het leuk om er ook bedels aan te hangen. Meestal zit er een hangertje bij, welke je door een karabijnslotje kunt aanhaken, op de plek waar jij dit wil en mooi vindt. Je kunt er altijd één of een paar extra bedeltjes bij bestellen. Super fashion die Wikkel Arm-Ring van Mala Mudra!

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel