Sorteer op
 • "Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring
  "Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring

  Mala Mudra "Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring
  Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 5 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat), Te dragen als ketting 90cm, Gemaakt van: Zoetwaterparel, Aquamarine, Hematiet, Dalmatian Jaspis

  € 36,95
 • "Red Rose" Wikkelarmband
  "Red Rose" Wikkelarmband

  Red Rose Wikkelarmband .Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 3x wikkelen, afhankelijk van polsmaat) Te dragen als korte ketting 54cm. Gemaakt van: Zoetwaterparel, Carneool roosje, Unakiet, Agaat, en DQ-materialen

  € 34,95
 • Silver Blue Sea Wikkelarmband
  Silver Blue Sea Wikkelarmband

  Mala Mudra "Silver Blue Sea" Wikkel-Armring. Te dragen als Wikkel-Armring ook te dragen als ketting 95 cm. Gemaakt van: Swarovski Style kralen, Lapis Lazulli, Africaanse Trade beads, Roze Jade, Hematite, Agaat, Zoetwater parel.

  € 59,95
 • "Ibiza-Gipsy" Wikkel-Armring
  "Ibiza-Gipsy" Wikkel-Armring

  De armband is geregen op beadelon elastiek, voor een polsmaat 18-20cm. Je kunt m 4 tot 5 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat. Natuurlijk ook als ketting te dragen (45cm)

  € 39,95
 • "Green Blue Red" Wikkel-Armring
  "Green Blue Red" Wikkel-Armring

  Mala Mudra "Green Blue Red" Wikkel-Armring Green symboliseert het recyclen van de glazen flessen die men in Afrika omsmelt naar kralen. Ik vind het een mooie gedachte om het afval te verwerken tot iets moois om te dragen.

  € 39,95
 • "Dessert" Wikkel-Armring
  "Dessert" Wikkel-Armring

  De armband is geregen op beadelon elastiek, voor een polsmaat 18-20cm. Je kunt m 3 tot 4 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat. Natuurlijk ook als ketting te dragen (40cm)

  € 29,95
 • Boho Sweat pearl Wikkelarmband
  Boho Sweat pearl Wikkelarmband

  "Boho Sweat pearl" Wikkel-Armring van Mala Mudra uit de Boho Collectie De Wikkel-Armring is gemaakt van: Zoetwater parels, schelpen kralen , Swarovski Style kristal kralen, DQ-Materialen, turquoise kleur boho-kraal.

  € 59,95
 • Zomer Wikkelarmband
  Zomer Wikkelarmband

  Mala Mudra "Zomer Wikkel Armband"
  Te dragen als Wikkel-Armband (ongeveer 6 keer wikkelen bij maat 16-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel Enkelband en Wikkel ketting of ketting 53cm

  € 39,95
 • Golden Aura Wikkelarmband
  Golden Aura Wikkelarmband

  Mala Mudra "Golden Aura Wikkel Arm-Ring" Te dragen als Wikkel-Armring, 2 keer wikkelen bij maat 17-20, Gemaakt van: Rocailles, Golden Aura Quartz, Hematiet gold en DQ-materialen.

  € 16,95
 • Afrikaanse look
  Afrikaanse look

  Mala Mudra Afrikaanse Look. Te dragen als Wikkelarmband, 3 keer wikkelen bij maat 16-20 en 2 keer wikkelen om als enkelbandje te dragen. En als enkele ketting te dragen (54cm).

  € 24,95
 • Zomer Wrap Blue Pink Wikkel Armband
  Zomer Wrap Blue Pink Wikkel Armband

  Mala Mudra "Zomer Wrap Wikkel Arm-Ring". Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 6 keer wikkelen bij maat 16-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel-Enkelring en Wikkel-Halsring of ketting 104 cm.

  € 25,95
 • " Wrap Cinna Wikkel Armband"
  " Wrap Cinna Wikkel Armband"

  Mala Mudra "Wrap Cinna Wikkel Armband" Te dragen als Wikkel Armband (ongeveer 6 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel-Enkelbandje en Wikkel Ketting 130 cm.

  € 25,95
 • Wikkel Armband Labra
  Wikkel Armband Labra

  "Mala Mudra Wikkel Armband Labra" Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 3 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat) Te dragen als ketting 57cm.

  € 19,95
 • Blue Ocean Wikkel Armband
  Blue Ocean Wikkel Armband

  Mala Mudra "Blue Ocean Wikkel Armband". Te dragen als Wikkel-Armband (ongeveer 6 - 9 keer wikkelen bij maat 17-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkelarmband en Wikkelketting of ketting, totale lengte 162cm.

  € 44,95
 • Silver Shamballa
  Silver Shamballa

  Silver Shamballa uit de Collectie Shamballa armbanden van Mala Mudra. Een Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk liefde, vrijheid en kracht.

  € 24,95
 • Shamballa Wikkel-Armband
  Shamballa Wikkel-Armband

  "Shamballa Wikkel Armband" uit de Collectie Shamballa van Mala Mudra. De armband is geknoopt met satijnen macrame draad, voor een polsmaat 18-20cm. Je kunt m 4 keer wikkelen. Natuurlijk kun je haar ook als ketting dragen (37cm)

  € 39,95
 • Gold Red Shamballa
  Gold Red Shamballa

  Armband Gold Red Shamballa is gemaakt van satijn macramé koord , accenten van DQ materialen en bedeltjes van natuursteen. Deze armband kun je ook dragen als ketting.

  € 29,95
 • Shamballa
  Shamballa

  Shamballa uit de Collectie van Shamballa armbanden van Mala Mudra. De Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk liefde, vrijheid en kracht.

  € 20,95

Wikkel Armband

Wikkelarmbanden of zoals Mala Mudra ze noemt Wikkel-Armringen. De Wikkel-Armringen zijn gemaakt van verschillende soorten edelstenen, andere natuurlijke materialen, DQ materialen en zoetwater parels. De grootte van de edelstenen kunnen variëren, zo ook in de vorm en in de gebruikte kleur. Vaak kun je de Wikkel-Armring drie tot wel zes of soms tien keer om je pols wikkelen, afhankelijk van je polsmaat. De edelstenen en parels zijn geregen op beadalon elastiek.

Een tweede exemplaar van een Wikkel Arm-Ring uit de collectie van Mala Mudra zul je niet tegen komen, want elke Wikkel Arm-Ring is uniek. Mala Mudra staat voor exclusiviteit. Immers elk mens is uniek en Mala Mudra is van mening dat je dit terug mag zien in de collectie. Je kunt de Wikkel-Armringen eindeloos combineren van chique en "Boho Chique" tot casual, van een bruiloft tot aan een speciale avond thuis, een avondje uit of tijdens het diner. De Wikkel Arm-Ringen van Mala Mudra kun je dragen tijdens elke gelegenheid. Het leuke is en dat is een extraatje, dat je de Wikkel Arm-Ringen ook als ketting (Hals-Ring) en als enkelbandje (Enkel-Ring) kunt dragen. De verschillende modieuze kettingen variëren in lengte. Bij Mala Mudra vinden we het leuk om er ook bedels aan te hangen. Meestal zit er een hangertje bij, welke je door een karabijnslotje kunt aanhaken, op de plek waar jij dit wil en mooi vindt. Je kunt er altijd één of een paar extra bedeltjes bij bestellen. Super fashion die Wikkel Arm-Ring van Mala Mudra!

© 2019 - 2024 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel