"Green Blue Red" Wikkel-Armring

Artikelnummer: 2020020
Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
44,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Mala Mudra "Green Blue Red" Wikkel-Armring

Green symboliseert het recyclen van de glazen flessen die men in Afrika omsmelt naar kralen. Ik vind het een mooie gedachte om het afval te verwerken tot iets moois om te dragen zoals deze Arm-ring.

De armband is geregen op beadelon elastiek, voor een polsmaat 17-20cm. Je kunt m 4 tot 5 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat. Natuurlijk ook als ketting te dragen (90 cm)
Gemaakt van:
Afrikaanse glass trade beads(170kralen-3-4mm), Agaat, DQ- kralen en Lapis Lazuli.

Werking van de edelstenen die zijn verwerkt in de Wikkel Arm-Ring:
Afrikaanse glass trade beads: Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent.
Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen.
Agaat: Spirituele werking. Agaat is een zeer stabiel kristal met sterk aardende, beschermende, stabiliserende en harmoniserende werking. Beschermt het spirituele leven en geeft positieve energie.

 

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt of geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel