Sorteer op
 • "African Earth Mala"
  "African Earth Mala"

  "African Earth Mala" uit de collectie Uniek ontwerp van Mala Mudra. De meeste kralen van deze Mala vinden hun oorsprong in Ghana. De Mala is gemaakt van Afrikaanse kleine klei-kralen, de zogenaamde "Small Mali Clay Beads.

  € 89,95
 • "African Mala oneindige Liefde"
  "African Mala oneindige Liefde"

  "African Mala oneindige Liefde" uit de collectie Uniek Ontwerp van Mala Mudra, Elke Mala is Uniek en er bestaat maar één van elk ontwerp. Deze Mala is gemaakt van Glass trade Beads, Jade, Rode flower beads, ea

  € 90,00
 • "De Zeven-Chakra Mala" (basis zwart)
  "De Zeven-Chakra Mala" (basis zwart)

  Passend bij de 7 chakra's op kleur: De "Zeven-Chakra Mala", uit de collectie Uniek Ontwerp van Mala Mudra, Elke Mala is Uniek en er bestaat maar één van elk ontwerp.

  € 79,00
 • "Mala Discover life again"
  "Mala Discover life again"

  Vol energie en levenslust helpt ze je om minder kritisch te zijn naar jezelf en ondersteunt zelf-liefde, haalt je positieve eigenschappen naar boven, stimuleert creativiteit, maakt leergierig, is aardend en stabiliserend.

  € 89,00
 • "Rosé Princess" Mala
  "Rosé Princess" Mala

  "Rosé Princess" Mala uit de collectie Uniek Ontwerp van Mala Mudra, Elke Mala is Uniek en er bestaat maar één van elk ontwerp. Deze Mala is gemaakt van Africaanse glass trade Beads, Rose quartz princess pink, Mali Clay beads.

  € 79,00
 • "Mala Zachte Bezinning"
  "Mala Zachte Bezinning"

  Mala "Soft Reflection" (Zachte Bezinning) is gemaakt van Jaspis, Howliet, Bloedkoraal, Burmese gebedskralen, 2 kleine skulls gemaakt van been, lavasteen, Tijgeroog, afgeknoopt met verwisselbare hanger van Jaspis.

  € 99,00
 • "De Zeven-Chakra Mala" (basis wit)
  "De Zeven-Chakra Mala" (basis wit)

  Passend bij de 7 chakra's op kleur: De "Zeven-Chakra Mala", uit de collectie Uniek Ontwerp van Mala Mudra, Elke Mala is Uniek en er bestaat maar één van elk ontwerp.

  € 79,00
 • Mala Rozen Quartz
  Mala Rozen Quartz

  Mala Rozen Quartz Mooie zachte Mala , geknoopt met de intentie om liefde te kunnen geven en te ontvangen. De drie eenheid Bergkristal , Rozenkwarts en Amethist geven een optimale positieve energiestroom.

  € 59,00
 • Parel Mala
  Parel Mala

  "Parel Mala" Ketting van Mala Mudra uit de Collectie Thaora. Te dragen als Ketting ( 84 cm) en te dragen als wikkel armband. Voor polsmaat 15 - 18,5 kun je 4 a 5 keer om je pols wikkelen. Afhankelijk van de polsmaat.

  € 84,95

Mala's

Wat is een Mala? Een Mala wordt ook wel een 'meditatieketting' of een 'gebedssnoer' genoemd en wordt al eeuwenlang en in veel tradities als gebedssnoer gebruikt. Ze bestaat meestal uit 108 kralen. De grote kraal, ook wel Guru-bead genoemd is het beginpunt. De Guru-bead kan bestaan uit 1 grote kraal en een kwast of een mooie amulet (hanger). Het is een hulpmiddel voor het tellen van Mantra's tijdens de meditatie. Er bestaan ook Mala's met bijvoorbeeld 27 of 54 kralen. Je kunt de Mala natuurlijk ook als een prachtig sieraad dragen, gewoon omdat je het mooi vindt.

© 2019 - 2024 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel