"Mala Zachte Bezinning"

Artikelnummer: 2020053
Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
125,00 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Mala "Soft Reflection" (Zachte bezinning)

Ze geeft rust en bezinning. Ik voel de aarding met respect naar mezelf. De negatieve energie om me heen heeft geen kans door haar bescherming en versterkt het vertrouwen op mijn intuïtie en geeft inzicht in mijzelf en mijn omgeving. Het vergroot mijn wilskracht en geeft moed.

Mala "Soft Reflection" (Zachte Bezinning) is gemaakt van Jaspis, Howliet, Bloedkoraal, Burmese gebedskralen, 2 kleine skulls gemaakt van been, lavasteen, Tijgeroog, afgeknoopt met verwisselbare hanger van Jaspis.
 

Werking van de stenen die zijn verwerkt in deze Mala:

Jaspis werkt aardend en beschermend. Het absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling en negatieve invloeden. 

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. 

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Helpt om minder kritisch te zijn, bevordert ambitie, geduld en versterkt het geheugen en maakt leergierig. 

Bloedkoraal werkt ontspannend en rustgevend. Brengt emoties in balans, versterkt de intuïtie.

Lavasteen vergroot de wilskracht, geeft moed, maakt sterk en is volhardend. Is aardend en voert overtollige energie af, vergroot je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier.

Mala "Zachte Bezinning" kun je kort om je hals dragen maar ook lang met en zonder hanger. Totale lengte van de Mala 110 cm.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel