"African Mala oneindige Liefde"

Artikelnummer: 2020046
Vorige Artikel 2 van 8 Volgende
108,00 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

"African Mala oneindige Liefde" uit de collectie Uniek Ontwerp van Mala Mudra, Elke Mala is Uniek en er bestaat maar één van elk ontwerp.

Deze Mala is gemaakt van Glass trade Beads, Jade, Rode flower beads, zwarte, met de hand beschilderde Afrikaanse glas kralen, Brass kralen en afgeknoopt met een hart pendant wat staat voor Oneindige Liefde!

De oorsprong, van de meeste kralen die zijn verwerkt in deze Mala, bevindt zich in Ghana. De Glass trade beads, de rode flower beads en de africaanse zwarte , beschilderde glaskralen, komen van de kleine fabriek in Accra, in Ghana, waar de ambachtslieden de kralen met de hand maken volgens de arbeidsintensieve methode van hun voorouders, van het breken van glas tot het bakken van het eindproduct in houtovens. Omdat deze kralen handgemaakt zijn, variëren ze in grootte, vorm en kleur. De Brass kralen zijn handgemaakt met behulp van de Lost Wax-methode om messing te gieten die al eeuwenlang wordt gebruikt. Vroeger was het goud, tegenwoordig is het elk metaal wat ze in handen kunnen krijgen. Het Pendant: Het Hart is natuurlijk het symbool van liefde en dit hart heeft oneindige cirkels als ontwerp… Oneindige Liefde! Prachtig mooi!

Hoe kwetsbaar ook om de wereld te betreden met een open hart. Geknoopt met de intentie om dit te gaan ervaren en om liefdevol open te staan voor dat wat zich voelbaar presenteert. De mala geeft kracht en bescherming.

Mala : 95 cm 

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel