" Wrap Cinna Wikkel Armband"

Artikelnummer: 2020093
Vorige Artikel 12 van 14 Volgende
29,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Mala Mudra "Wrap Cinna Wikkel Armband"

Te dragen als Wikkel Armband (ongeveer 6 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat), als Wikkel Enkelbandje en Wikkel ketting of ketting 130 cm

Gemaakt van: Gemaakt van rocailles,  en DQ-materialen (Goudkleur) De maten van de kralen varieren van 2mm, 3mm, 8mm en 12mm. Inclusief bedeltje/hangertje

Geregen op  beadalon elastiek. Er zijn bedeltjes in allerlei mooie kleuren met karabijnsluiting los verkrijgbaar. Je kunt het bedeltje aan de Wikkel Armband aanhaken daar waar jij wil! Super leuk!!

Werking van de stenen die zijn verwerkt in de Wikkel Armband:

Glas : Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura.

Cinnabar De steen zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, waardoor jouw uitstraling verbetert. Hierdoor krijg je meer overtuigingskracht, én vertrouwen in jouw eigen kwaliteiten. Deze steen stimuleert je om datgene te gaan doen wat goed is voor jou. Het trekt blijdschap aan. Geeft voldoening in jouw leven. Deze steen leert je om blij te zijn met de kleine dingen in het leven. Stimuleert je om contact te maken met je innerlijke kind. Stimuleert creativiteit en inspireert je om nieuwe dingen te ontdekken. Verlost je van negativiteit.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel