All Love Ketting

Artikelnummer: 2021093-1
Vorige Artikel 8 van 17 Volgende
24,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

"All Love" van Mala Mudra. ❤️ Verras je de liefde van je leven met een prachtige ketting! Passen goed bij de leuke "All Love" oorbellen.

Dit is een ketting uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. De ketting is gemaakt van DQ Materialen, zoetwaterparels, Swarocski Style kralen, DQ-Jasseron en Cinnaber.

Lengte: 60 cm

De werking van de gebruikte edelstenen: 

❤️ Cinnabar: De steen zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, waardoor jouw uitstraling verbetert. Hierdoor krijg je meer overtuigingskracht, én vertrouwen in jouw eigen kwaliteiten. Deze steen leert je om blij te zijn met de kleine dingen in het leven. Stimuleert je om contact te maken met je innerlijke kind.
❤️ Zoetwaterparels: De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook  op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie.

"Free Spirit" geïnspireerd door de tekst: "In essentie is iedereen een vrije geest". "Een vrije geest is een mens die zich niet beperkt voelt door enige afspraak of aanwezige verplichte moraal en is hierbij een mens die integer is en het liefst vanuit liefde en een eigen moraal handelt. Een vrije geest is een persoon die acteert vanuit een bepaald niveau van volwassenheid"*. De vrijheid van creativiteit, de vrijheid om vanuit je vrije geest te mogen en kunnen creëren. *Thaora

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

Lengte
60 CM

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel