Blue Ocean Wikkel Armband

Artikelnummer: 2021004
Vorige Artikel 14 van 14
49,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Mala Mudra "Blue Ocean Wikkel Armband"

Te dragen als Wikkel-Armband (ongeveer 6 - 9 keer wikkelen bij maat 17-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkelarmband en Wikkelketting of ketting, totale lengte 162cm

Gemaakt van: Agaat, jade, Howliet, Hematiet, Afrikaanse kralen, kristal kralen, ZoetwaterParel, Schelpenkralen, Lava kralen, electroplated glaskralen, Rocailles, Boho kraal en DQ-materialen (zilverkleur) De maten van de kralen varieren van 2mm, 3mm, 4mm, 6mm, 8mm en 10mm. 

Geregen op  beadalon elastiek.

Werking van de stenen die zijn verwerkt in de  Wikkelarmband (ketting):

Agaat is een veel voorkomende steen in tal van kleuren met banden of een vlekkenpatroon. Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend.

Hematiet: Werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. ... Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

Jade is een reinigende en beschermende steen. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Schelpen hebben een isolerende werking als gevolg waarvan optrekkend vocht tot het verleden behoort. Schelpen hebben deze isolerende werking omdat zij bestaan uit kalk, dat een hoge ph-waarde heeft en er voor zorgt dat huisstofmijt, schimmels en muffe lucht aanzienlijk zullen verminderen.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

Lengte
162 CM

Onderhoud
Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. Armbandjes gemaakt van schelpenkraaltjes zijn vaak gekleurd en kunnen net zoals de edelstenen verkleuren. Ik raad aan net zoals bij de edelstenen de sieraden af te doen tijdens de activiteiten zoals eerder beschreven.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel