"Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring

Artikelnummer: 2020009
Artikel 1 van 14 Volgende
44,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Mala Mudra "Aqua Dalmatine" Wikkel-Armring

Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 5 keer wikkelen bij maat 17-20, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel-Enkelring en Wikkel-Halsring of ketting 90cm

Gemaakt van: Zoetwaterparel, Aquamarijn, Hematiet, Dalmatian Jaspis, jade, Swarovski-like kralen, Boho kraal en DQ-materialen (zilverkleur) De maten van de kralen varieren van 4mm, 6mm, 8mm en 10mm. Er zit een los hangertje bij van natuursteen die desgewenst aan de ketting of Wikkel-Armring kan hangen dmv een karabijn slotje.

Geregen op  beadalon elastiek.

Werking van de stenen die zijn verwerkt in de  Wikkel Arm-Ring:

Zoetwaterparel: Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens loslaten en brengt emotionele balans.

Aquamarijn:  heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. ... Aquamarijn is heel geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Het bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Fysiek werkt de steen verkoelend, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei.

Hematiet: Werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. ... Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop

Dalmatiër jaspis: een beschermende en aardende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. ... Dalmatiër jaspis werkt opbeurend en geeft energie.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel