"Zomer Wrap Blue Pink Wikkel Arm-Ring"

Artikelnummer: 2020092
Vorige Artikel 11 van 14 Volgende
28,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Mala Mudra "Zomer Wrap Blue Pink Wikkel Arm-Ring"

Te dragen als Wikkel-Armring (ongeveer 6 keer wikkelen, afhankelijk van je polsmaat) en als Wikkel-Enkelring en Wikkel-Halsring of ketting 110 cm

Gemaakt van: Gemaakt van zoetwaterparels, rocailles, chipstone blue, schelp kralen, Jade, Howliet, opaliet en DQ-materialen (Zilverkleur) De maten van de kralen varieren van 3mm, 4mm, 6mm, 8mm en 9mm.

Geregen op  beadalon elastiek. Er zijn bedeltjes in allerlei mooie kleuren met karabijnsluiting los verkrijgbaar. Je kunt het bedeltje aan de Wikkel Arm-Ring aanhaken daar waar jij wil! Super leuk!!

Werking van de stenen die zijn verwerkt in de Wikkel Arm-Ring:

Glas : Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura.

Parel: De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen).

parelmoer kan een positief effect hebben op de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook bij bepaalde vormen van reuma. Parelmoer werkt goed bij problemen met de luchtwegen en astma-aanvallen, ze verbeteren de longfunctie en vergemakkelijken de ademhaling.

Schelpen hebben een isolerende werking als gevolg waarvan optrekkend vocht tot het verleden behoort. Schelpen hebben deze isolerende werking omdat zij bestaan uit kalk, dat een hoge ph-waarde heeft en er voor zorgt dat huisstofmijt, schimmels en muffe lucht aanzienlijk zullen verminderen.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

Opaliet Het heeft een zuiverende werking en helpt bij infecties. Opaliet helpt je ontspannen, maakt je hoofd helder en geeft verlichting bij hoofdpijn. Opaliet heeft een vrolijke energie en stabiliseert stemmingswisselingen. Deze steen nodigt uit tot zelfreflectie en doet dit met een zachte energie.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel