Markten en andere Evenementen

 

Hallo wat fijn om je hier te zien!

Wees welkom! Wat ontzettend leuk dat je via deze speciale Actie-QR-code op mijn webshop komt kijken! Een ding weet ik zeker! We hebben een connectie. Misschien via iemand die ik heb ontmoet op een markt of evenement? Of je hebt iets leuks gekocht voor jezelf! Wanneer je een wensflesje hebt gekregen, gekocht, een kadootje hebt laten inpakken of gekregen, heb je kennis gemaakt met een van deze teksten: "You won my Heart" , "Jij bent de Liefste", "You make me smile", "You won my heart" em "Proud of You" voor je BFF. Teksten waar je toch superblij van wordt.  Op de achterkant van een van deze kaarten heb je de QR-code gevonden. 

 

Herken je de afbeelding op jouw kaart? Dan is er dus reden genoeg om jou te verwelkomen met een extraatje, in de vorm van een korting, die je kunt besteden in de gehele webshop. You make me smile!!

Met de Actiecode "LofU2022" koop je nu, met 10% korting je favoriete handgemaakte en unieke sieraden. Fantastisch toch! En wel 3 maanden lang kun je onbeperkt shoppen met een korting van 10%. Ik zou zeggen voel je welkom en neem een kijkje in de webshop! Veel plezier! 

Liefs Marjon  

 

 

 

 

© 2019 - 2024 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel