Wikkelarmband dames

Unieke wikkelarmband voor dames

Ben je op zoek naar een unieke wikkelarmband voor dames? Wil je een sieraad, dat niemand anders heeft en waar geen tweede exemplaar van bestaat? Dan is een wikkelarmband voor dames van Mala Mudra misschien iets voor jou. Wij zijn trots op onze unieke en exclusieve producten, die nooit gedupliceerd worden. Zo weet je zeker, dat je een unieke vondst in handen hebt voor een redelijke prijs. Al onze handgemaakte sieraden worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals parels, edelstenen, veren, vintage en gerecyclede kralen. Onze sieraden hebben niet alleen een modieuze betekenis, maar ook een spirituele. Neem onze shamballa armband, die afstamt uit het Tibetaans Boeddhisme of onze Mala’s, die persoonlijk samengesteld kunnen worden op basis van mantra’s en intenties.

 

Bekijk alle armbanden

 

 

Verschillende wikkelarmbanden voor dames

Bij ons noemen wij winkelarmbanden wikkel-armringen. Al onze designs zijn gemaakt van DQ materialen, zoetwater parels en edelstenen. Het unieke van deze natuurlijke materialen is het kleurverschil en de variatie in grootte, waardoor geen exemplaar uit onze collectie hetzelfde is. We hebben uiteenlopende designs van casual tot chique en bohemien. Onze handgemaakte sieraden zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Sommige wikkelarmbanden voor dames zijn ook als halsketting of enkelband te gebruiken door hun lengte. Eventueel kun je jouw wikkelarmband een extra touch geven met bedeltjes en hangertjes middels een karabijnslotje. Bestel je bij ons een wikkelarmband voor dames? Dan kun je jouw speciale wensen aangeven en ook meteen een paar bedeltjes bij bestellen.

 

Bekijk alle workshop

 


 

 


Over Mala Mudra

Wij zijn trots op onze exclusieve sieraden en geloven in de kracht van natuurlijke materialen. Onze sieraden zijn niet alleen modieus, maar zeggen ook iets over onze intenties en mantra’s. Daarbij gaat een deel van de opbrengst van onze producten naar een goed doel, waardoor we ook maatschappelijk een bijdrage leveren. Ook organiseren we workshops, waarin je leert zelf een Mala te knopen en in contact te komen met jezelf. Het knopen van een Mala werkt rustgevend en helpt je om te focussen. Klantvriendelijkheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We kunnen alle sieraden op maat maken en staan open voor feedback. Heb je een speciale wens of wilt u een wikkelarmband voor dames laten aanpassen? Wees dan zo vrij om contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier op onze website of via het telefoonnummer 06 52063702. Wij vinden het altijd leuk om met je in gesprek te gaan en van gedachten te wisselen.

 

Neem contact op

 

 

 

© 2019 - 2024 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel