Shamballa armband

Prachtige shamballa armband van Mala Mudra

Ben je op zoek naar een unieke shamballa armband? Dan ben je bij Mala Mudra op de juiste plek. Wij hebben een breed assortiment exclusieve handgeknoopte armbanden, die hun oorsprong vinden in het Tibetaans Boeddhisme. Shamballa is een fictief koninkrijk noordelijk van de Himalaya, dat beschreven wordt in de Tibetaanse literatuur van rond het jaar 1100. De shamballa armband is niet alleen een modieuze accessoire, maar staat ook voor de kernwaarden van het Boeddhisme. De drager wordt door het sieraad herinnert aan belangrijke waarden als onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen, vriendschap en barmhartigheid. De natuurlijke edelstenen symboliseren energie, kracht en besluitvaardigheid.

 

Bekijk alle armbanden


 
De connectie tussen de shamballa armband en het Mala gebedssnoer

In het Boeddhisme en enkele andere eeuwenoude tradities gebruikt men de Mala voor meditatie en gebed. De Mala is een amulet, dat vaak bestaat uit 108 kralen, die allemaal met de hand worden geknoopt. Dezelfde techniek wordt gebruikt bij het maken van een shamballa armband: Macramé. Deze bijzondere manier van knopen maakt de shamballa armband tijdloos, exclusief en persoonlijk. Naast Mala en shamballa armbanden verkopen we ook een wikkelarmband voor dames en andere handgemaakte sieraden, zoals de Free Spirit halsketting, Boho Sweet Pearl oorbellen en persoonlijke Mala's. Deze Mala's kun je zelf samenstellen en ontwerpen aan de hand van jouw mantra en intenties. Benieuwd hoe je zelf een Mala kunt knopen? Wij organiseren leuke workshops om te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Het focussen op het knopen van een Mala is niet alleen creatief tijdverdrijf, maar helpt je ook de verbinding met jezelf te maken.

 

Bekijk alle workshop

 

 

 


 


Contact opnemen

Wij vinden het heel leuk om van jou te horen. Natuurlijk kun je direct online bestellen via onze website, maar je kunt ook altijd even bellen naar 06 52063702 voor vragen, speciale wensen of wil je een workshop organiseren? Dat doen we al vanaf 4 - 6 personen. Op onze website vind je ook een contactformulier. Na het invullen voorzien we je zo snel mogelijk van een passend antwoord. Klantvriendelijkheid, authenticiteit en exclusiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Heb je feedback? Ook dan horen we graag van je!

 

Neem contact op

 

 

 

© 2019 - 2024 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel