Handgemaakte sieraden

Prachtige handgemaakte sieraden met kralen vanuit de hele wereld

Bij Mala Mudra staan we voor kwaliteit en authenticiteit. Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment handgemaakte sieraden van shamballa armbanden en mala’s, tot Free Spirit halskettingen en wikkel armbanden. Onze sieraden zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen, zoals vintage kralen, natuurlijke edelstenen, gemengde metalen en parels. Zoek je iets uit de Himalaya, Latijns-Amerika of Zuid-Oost Azië? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veel van de sieraden uit onze collectie zijn helemaal uniek. Je koopt het enige paar dat er bestaat en draagt dus nooit hetzelfde als iemand anders. Ook maken we alle handgemaakte sieraden persoonlijk op maat, zodat jij en je sieraad perfect matchen.

Bekijk alle armbanden

 
Spiritualiteit en handgemaakte sieraden

Natuurlijk fleuren handgemaakte sieraden je outfit op of herinneren ze je aan een transformerende reis die je hebt gemaakt. Toch speelt naast fashion ook spiritualiteit een rol bij het uitkiezen van een Mala of shamballa armband. Een Mala is een meditatieketting, die veelal uit 108 kralen bestaat en gebruikt wordt als gebedssnoer. Uiteraard is een Mala een schitterend amulet, maar de spirituele tradities geven dit sieraad iets extra’s. Een shamballa armband is afkomstig uit een verzonnen koninkrijk dichtbij de Himalaya en speelt een belangrijke rol in het Tibetaans Boeddhisme. Dit handgemaakte sieraad heeft tot doel om je aan het belang van barmhartigheid, vertrouwen, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde te herinneren.

 

Bekijk alle kettingen

 
Andere handgemaakte sieraden

Bij Mala Mudra koop je schitterende oorbellen in allerlei soorten en maten. Onze stijl is bohemian en free spirit en ook hier proberen we ons te onderscheiden door het leveren van unieke designs met natuurlijke materialen. Wat dacht je van onze Boho Blue Feather oorbellen met kristal kralen en een blauwe veer; de Aqua Dalmatine wikkelarmband voor dames of de Free Spirit Style “Less is More”? Verder verkopen wij kettingen voor aan een mondmasker, kettingen van Free Spirit en chakra armbanden. Je kunt onze handgemaakte sieraden gemakkelijk met elkaar combineren om je eigen stijl te ontwikkelen.

 

Bekijk alle oorbellen

 

 
Waarom Mala Mudra

Wij staan voor exclusiviteit en maken gebruiken van natuurlijke materialen. Ook ondersteunen we missies, waar we in geloven, zoals 'Stop hernieuwd slachtofferschap' en 'Care for Women.' Wij zijn dus niet alleen bezig met stijl, maar ook met maatschappelijke doelen. Wordt je weleens gek van de hectiek om je heen en zoek je naar manieren om tot rust te komen? Het knopen van een Mala kan daarbij helpen. De focus helpt je om weer in verbinding te staan met jezelf. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in op onze website. We voorzien je zo spoedig mogelijk van een passend antwoord. 

 

Neem contact op

 

 

© 2019 - 2024 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel