On the Road

Artikelnummer: 2021153
Vorige Artikel 17 van 17
69,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

"On the Road" van Mala Mudra

Gemaakt van Zoetwaterparel, Jaspis, Glaskralen, keramiekkralen , natuursteen, schelpenkralen, Sneeuwkwarts, kristalkralen, prachtige opengewerkte Verzilverde kralen, macramedraad en DQ-Materialen. Afgewerkt met DQ-materialen. Inclusief Madonna Maria bedel die je kan aanhaken aan de ketting waar je zelf wil.

Maat: 108 cm

Werking van de stenen die in de Ketting zijn verwerkt:

Jaspis is een beschermende en aardende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. 

Zoetwaterparel  De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen).l

Sneeuwkwarts versterkt de wervelkolom en de gewrichten. De steen versterkt de innerlijke bron, werkt genezend en reinigend en geeft je daardoor meer vitaliteit. Hij heeft een positieve werking op het immuunsysteem

Schelpenkralen schenkt inspiratie en creativiteit, hij verzacht emoties en stimuleert de intuïtie. De reflectie van het parelmoer wendt het kwade af. Het wordt hierom vaak bij pasgeboren baby's gelegd om ze te beschermen tegen de gevaren van hun nieuwe bestaan.

 

Lengte
108 CM

Maat
108 cm

Onderhoud
Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel