Tessa

Artikelnummer: 2021024
Vorige Artikel 49 van 50 Volgende
39,95 EUR
Voorraad 1 stuk

"Tessa" Armband van Mala Mudra uit de Collectie "Free Spirit" , gebaseerd op de kleuren uit de natuur. 

Poosje geleden kreeg ik een prachtige roos van een mooie dame! "uit eigen tuin"! Prachtig Mooie kleur!! 🌸Vandaar Tessa , de naam van de armband in dezelfde kleuren als van de roos. Een 3-laags armband. Deze armband is gemaakt van Zoetwaterparels, Swarovski Style kristal kralen, Jade, Glaskralen, Bohokralen, Schelpenkralen, Bergkristal, Delftsblauw-bedeltje en DQ-Materialen.

Geschikt voor polsmaat 19 - 22 cm. Een prachtig mooie eyecatcher! 

Zoetwaterparels Parel brengt je warmte, zachtheid en verbinding en maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker! Heeft een zuiverende werking op lichaam, ziel en geest. Hij zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen.

Verborgen eigenschappen van de schelp: Parelmoer wordt al eeuwen lang aanzien als iets dat heel zuiverend en positief werkt. De kracht van de schelp zit dus in de parelmoer en de werking ervan is zoals een edelsteen: edelstenen geven energie en hebben een edele kracht en deze parelmoer geeft dat ook.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt voor energetisch werk en healings. De steen werkt zuiverend en vitaliserend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Daarnaast versterkt bergkristal de werking van de andere stenen. 

"Free Spirit" geïnspireerd door de tekst: "In essentie is iedereen een vrije geest". "Een vrije geest is een mens die zich niet beperkt voelt door enige afspraak of aanwezige verplichte moraal en is hierbij een mens die integer is en het liefst vanuit liefde en een eigen moraal handelt. Een vrije geest is een persoon die acteert vanuit een bepaald niveau van volwassenheid"*. De vrijheid van creativiteit, de vrijheid om vanuit je vrije geest te mogen en kunnen creëren. *Thaora

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan.

Lengte
20 CM

Onderhoud
Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. Armbandjes gemaakt van schelpenkraaltjes zijn vaak gekleurd en kunnen net zoals de edelstenen verkleuren. Ik raad aan net zoals bij de edelstenen de sieraden af te doen tijdens de activiteiten zoals eerder beschreven.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel