"Love & Happy" Zomerarmbandjes van schelpen-Kraaltjes

Artikelnummer: 2021152
Vorige Artikel 48 van 50 Volgende
12,95 EUR (inclusief btw)

"Zomer Armbandjes, Love and Happy" van Mala Mudra
Gemaakt van Schelpen kralen in de vorm van een hartje en kleine tube schelpen kraaltjes, Millefiori bloemen glaskralen, een schuifslotje van stevig S-Lon draad, een goud kleurig DQ-Slotje of een metalen zilverkleurig slotje en DQ-kraaltjes.

Let op: De Pink-goud kleurige armbandjes hebben een schuifslotje of een karabijn slotje. Geef bij je bestelling even aan welke je wilt hebben.

Onderhoud
Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. Armbandjes gemaakt van schelpenkraaltjes zijn vaak gekleurd en kunnen net zoals de edelstenen verkleuren. Ik raad aan net zoals bij de edelstenen de sieraden af te doen tijdens de activiteiten zoals eerder beschreven.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel