Amazoniet Tinkel

Artikelnummer: 2021158
Vorige Artikel 13 van 17 Volgende
79,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

"Amazoniet tinkel" van Mala Mudra uit de Free Spirit Collectie

Zo fijn deze ketting! Heel draagbaar bij verschillende kleuren en kledingstijlen. Hou van deze steen Amazoniet. De steen kan in kleur variëren van ondoorzichtig groen, groenblauw, beetje bruin of turkoois en alles ertussen. Geweldig om te combineren. Deze prachtig mooie ketting heeft een bijzondere mooie vorm van sluiting. Omdat de ketting een fantastische lengte heeft van 112 cm, kun je de ketting twee keer om je hals dragen of in haar totale lengte . Je kunt zelf variëren in de lengte en hoe je de ketting wil dragen.  Verder verwerkt in de ketting DQ-Materialen, Swarovskistyle kristal kralen, tinkels...kleine belletjes en afgewerkt met leuke accenten. Ze is geknoopt met super sterke S-lon draad. 

Lengte: 112 cm 

Werking van de gebruikte steen:

Amazoniet werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verzacht trauma's, heft zorgen en angsten op. Negatieve gedachten, frustraties en ergernis verdwijnen. Amazoniet is dé steen tegen voorjaarsmoeheid.

"Free Spirit" geïnspireerd door de tekst: "In essentie is iedereen een vrije geest". "Een vrije geest is een mens die zich niet beperkt voelt door enige afspraak of aanwezige verplichte moraal en is hierbij een mens die integer is en het liefst vanuit liefde en een eigen moraal handelt. Een vrije geest is een persoon die acteert vanuit een bepaald niveau van volwassenheid"*. De vrijheid van creativiteit, de vrijheid om vanuit je vrije geest te mogen en kunnen creëren. *Thaora

Lengte
112 CM

Onderhoud
Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel