Twins 4 Twins gereserveerd voor Tania

Artikelnummer: 2020144
Vorige Artikel 4 van 8 Volgende

"Twins 4 Twins" Een groene armband bij groene ogen! 

Ze lijken heel erg op elkaar maar zijn toch verschillend net zoals bij de twins ????. Gemaakt van Onyx, Natuursteen, Fluoriet, Afrikaanse Turquoise, Swarovski Style kristal kralen en DQ-Materialen. Aan elke armband twee kleine hangertjes.

Geknoopt met Macrame draad

Werking van de stenen die zijn verwerkt:

Groene Onyx: is smaragdgroen van kleur. Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de voeten.

Fluoriet: Groene fluoriet kan lichtgroen tot blauwgroen van kleur zijn. Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf.

Afrikaanse Turquoise: Turkoois kan lichtblauw tot groen van kleur zijn. Turkoois werkt beschermend en brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Het werkt opwekkend en geeft energie als je moe bent of je slecht voelt maar kan ook kalmerend werken als dat nodig is in een bepaalde situatie.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

 

 

 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel