Parel Mala

Artikelnummer: 2021143
Vorige Artikel 7 van 17 Volgende
99,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

"Parel Mala" Ketting van Mala Mudra uit de Collectie Thaora. Te dragen als Ketting ( 84 cm) en te dragen als wikkel armband. Voor polsmaat 15 - 18,5 kun je 4 a 5 keer om je pols wikkelen. Afhankelijk van de polsmaat.

Het hele jaar door sparkles dus ook hier vind je weer wat sparkles terug. Sparkles in allerlei kleuren en combinaties. De Mala ketting is gemaakt van: ZoetwaterparelsDQ-Materialen en Swarovski Style Kristal kralen. Er is 1 uniek exemplaar gemaakt ; "one of a kind"!!  Geknoopt met macrame satijn draad. Aan de Mala zitten twee hartjes en daar kun je 'm ook sluiten. Superleuk! Een echte eyecatcher!

Werking van de stenen die zijn verwerkt:

Zoetwaterparel brengt je warmte, zachtheid en verbinding en maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker! Heeft een zuiverende werking op lichaam, ziel en geest. Ze zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen.

"Free Spirit" geïnspireerd door de tekst: "In essentie is iedereen een vrije geest". "Een vrije geest is een mens die zich niet beperkt voelt door enige afspraak of aanwezige verplichte moraal en is hierbij een mens die integer is en het liefst vanuit liefde en een eigen moraal handelt. Een vrije geest is een persoon die acteert vanuit een bepaald niveau van volwassenheid"*. De vrijheid van creativiteit, de vrijheid om vanuit je vrije geest te mogen en kunnen creëren. *Thaora

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

Lengte
84 CM

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel