Shamballa Wikkel-Armband

Artikelnummer: 2020016
Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
44,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

 "Shamballa Wikkel Armband" uit de Collectie Shamballa van Mala Mudra. De armband is geknoopt met satijnen macrame draad, voor een polsmaat 18-20cm. Je kunt m 4 keer wikkelen. Natuurlijk kun je haar ook als ketting dragen (37cm)

Gemaakt van: Jade, maansteen, Unakiet, Tijgeroog, zoetwaterparel, bergkristal, Jaspis en DQ- kralen.

 

Werking van de stenen:

Jade : Is een reinigende en beschermende steen. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan.

Maansteen: De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.

Unakiet: Deze steen werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend.

Tijgeroog: Is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen.

Zoetwaterparel: Hij effent de weg naar wijsheid en zorgt voor tevredenheid. De parel bevordert spirituele groei en zorgt voor begeleiding hierbij doordat het contact helpt maken met hogere energieën en kennisbronnen. Hij stimuleert de innerlijke groei en het besef van onze unieke mogelijkheden.

Bergkristal: is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans.

Jaspis, werkt aardend en beschermend. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel