Shamballa Armband Blue Buddha

Artikelnummer: 2021015
Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
12,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Shamballa Armband Blue Buddha uit de Shamballa Collectie van Mala Mudra. De Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en kracht.

De Shamballa armband is hand gemaakt van: Howliet, DQ-kraal met bedel, geknoopt met macramedraad, geschikt voor maat: 18 - 22

Werking van de stenen:

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

De Shamballa armband is een directe afgeleide van de Mala, Gebedssnoer. De kralen worden, 1 voor 1, met de hand ingeknoopt met een oude knooptechniek genaamd: Macramé. De armband wordt afgewerkt met een handgeknoopte schuifsluiting waarmee de armband eenvoudig open en dicht getrokken kan worden. De Shamballa armbanden zijn verbonden met de gedachte van het Boeddhisme. Ze herinneren de drager aan het belang van vriendschap, onvoorwaardelijke liefde❤️, barmhartigheid, leven met een open hart en het geven en ontvangen van vertrouwen. Mooie gedachte!

 

 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel