Shamballa Aardbei Quartz

Artikelnummer: 2021001
Artikel 1 van 10 Volgende
14,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Shamballa Aardbei Quartz uit de Shamballa Collectie van Mala Mudra. De Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en kracht.

De Shamballa armband is hand gemaakt van: Aardbei Quartz, Bergkristal DQ-kraal, geknoopt met macramedraad, Geschikt voor maat: 16 - 22

Werking van de stenen:

Aardbeien Quartz: heeft een positieve werking op het hart en het hart chakra. Het helpt je liefde geven en ontvangen, om van kleine dingen te genieten en maakt vrolijk. Het is daarom een goede steen om bij te dragen in periodes met veel stress en spanningen en bij neerslachtige gevoelens.

Bergkristal: is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. ... De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

De Shamballa armband is een directe afgeleide van de Mala, Gebedssnoer. De kralen worden, 1 voor 1, met de hand ingeknoopt met een oude knooptechniek genaamd: Macramé. De armband wordt afgewerkt met een handgeknoopte schuifsluiting waarmee de armband eenvoudig open en dicht getrokken kan worden. De Shamballa armbanden zijn verbonden met de gedachte van het Boeddhisme. Ze herinneren de drager aan het belang van vriendschap, onvoorwaardelijke liefde❤️, barmhartigheid, leven met een open hart en het geven en ontvangen van vertrouwen. Mooie gedachte!

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel