Free Spirit "Herfst" Ketting

Artikelnummer: 2020130
Vorige Artikel 4 van 17 Volgende
74,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Free Spirit "Herfst" Hals-Ring van Mala Mudra geinspireerd op de kleuren van de Indian Summer

Te dragen als Ketting (150 cm) en te dragen als Wikkel Arm-Ring (7 keer wikkelen om de pols, afhankelijk van de pols maat, Geschikt voor maat 16-21), inclusief bedeltje.

Gemaakt met: Bergkristal, Hematiet, Amazoniet, Howliet, Rocailles, Split purple, Agaat, African brass bell, mosagaat, Parelmoer, African recycled glass-disk-bead, Jaspis, Jade en DQ-materialen(Brons kleur). Gemaakt met macrame satijn draad.

Werking van de stenen die zijn verwerkt in de ketting welke ook te dragen is als Wikkel Arm-Ring:

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra's en brengt de chakra's weer in balans. Het versterkt ook de werking van andere stenen.

Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen. Het zuivert en stabiliseert de aura en chakra's en brengt hierdoor balans in lichaam, geest en ziel in harmonie.

Amazoniet: Heeft een sterk effect op de zenuwen en de zenuwwerking. Het brengt de linker en de rechter hersenhelft in balans, heft blokkades in het zenuwstelsel op. Amazoniet werkt in op de hormoonhuishouding, vooral op de werking van de hypofyse en de thymus.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans

Mosagaat heeft een fijne aardende werking en heeft een fijne zachte energie. Deze steen zet je fijn in het hier en nu en zorgt voor stabiliteit en balans tussen lichaam en geest.  Het versterkt je contact met de natuur en de aarde en bevordert je respect en liefde voor de natuur.

parelmoer kunnen een positief effect op de zwangerschap en het geven van borstvoeding hebben, en ook bij bepaalde vormen van reuma.

Jaspis werkt aardend en beschermend. Het absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

Jade is een reinigende en beschermende steen. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt bij het los laten van negatieve emoties en irritaties.

"Free Spirit" geïnspireerd door de tekst: "In essentie is iedereen een vrije geest". "Een vrije geest is een mens die zich niet beperkt voelt door enige afspraak of aanwezige verplichte moraal en is hierbij een mens die integer is en het liefst vanuit liefde en een eigen moraal handelt. Een vrije geest is een persoon die acteert vanuit een bepaald niveau van volwassenheid"*. De vrijheid van creativiteit, de vrijheid om vanuit je vrije geest te mogen en kunnen creëren. *Thaora

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

Lengte
150 CM

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel