Free Spirit "Happy Pearl" Ketting

Artikelnummer: 2020028
Vorige Artikel 2 van 17 Volgende
49,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Free Spirit "Happy Pearl" Ketting van Mala Mudra uit de Collectie "Happy Layers"

Te dragen als Ketting (39cm) in verschillende Layers samen met de andere kettingen uit de collectie van Free Spirit en Happy Layers en te dragen als Wikkel Arm-Ring (4 keer wikkelen om de pols, maat 17-21)

Gemaakt met: Amazoniet, kokoskralen, Zoetwaterparel hangertje, Zoetwaterparel en DQ-materialen(Goud kleur). Geknoopt met macrame satijn draad.

Werking van de stenen die zijn verwerkt in de  Wikkel Arm-Ring:

Amazoniet: heeft een sterk effect op de zenuwen en de zenuwwerking. Het brengt de linker en de rechter hersenhelft in balans, heft blokkades in het zenuwstelsel op, en helpt bij hersenaandoeningen. Amazoniet werkt in op de hormoonhuishouding, vooral op de werking van de hypofyse en de thymus.

Zoetwaterparel: Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens loslaten en brengt emotionele balans.

"Free Spirit" geïnspireerd door de tekst: "In essentie is iedereen een vrije geest". "Een vrije geest is een mens die zich niet beperkt voelt door enige afspraak of aanwezige verplichte moraal en is hierbij een mens die integer is en het liefst vanuit liefde en een eigen moraal handelt. Een vrije geest is een persoon die acteert vanuit een bepaald niveau van volwassenheid"*. De vrijheid van creativiteit, de vrijheid om vanuit je vrije geest te mogen en kunnen creëren. *Thaora

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

Lengte
39 CM

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel