Knoop je eigen Mala _ ivm Covid19 zijn er helaas geen workshops

Artikelnummer: Workshop_Knoop je eigen mala
Artikel 1 van 1
55,00 EUR (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

“Knoop je eigen Mala”

Heb je er wel eens aan gedacht om zelf een prachtige Mala te knopen met je eigen persoonlijke intentie en spreekt je dit aan? Schrijf je dan in voor de workshop op zaterdag 21 November 2020. Je bent meer dan welkom!

Wat is een Mala?
Een Mala wordt ook wel een 'meditatieketting' of een 'gebedssnoer' genoemd en wordt al eeuwenlang en in veel tradities als gebedssnoer gebruikt. Ze bestaat meestal uit 108 kralen. De grote kraal, ook wel Guru-bead genoemd is het beginpunt. Tijdens het creëren van je Mala ga je letterlijk uit je hoofd en in verbinding met jezelf. Je kunt zeggen dat je in verbinding komt met je eigen intentie en je zult merken dat het een meditatief proces is. Bij elke knoop die je maakt in je Mala, spreek je je eigen intentie of mantra uit om de Mala te bekrachtigen met jouw intentie. Voor mij werkt het knopen van de Mala heel meditatief. Ik vind het zo bijzonder om te merken dat elke Mala een andere reis is, afgestemd op de ontvanger. Elke Mala is uniek en draagt een eigen energie en kracht met zich mee. Dit wordt sterker wanneer je de Mala ook echt draagt en gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens het mediteren. Daarnaast kun je de Mala natuurlijk ook als een prachtig sieraad dragen. Hiervoor hoef je echt niet te mediteren of spiritueel te zijn. Maar gewoon omdat je t mooi vindt.

Je maakt een Mala van de edelstenen kralen die geleverd worden door Mala Mudra en je kunt kiezen uit ongeveer 15 verschillende soorten edelstenenkralen. Je werkt tijdens de workshop met natuurgetrouwe materialen; 108 kralen 8mm en de Mala wordt afgeknoopt met een kwast:

De basis Mala bestaat uit:
- 35 houten kralen
- 72 edelstenen kralen
- 1 grote kraal als ’Guru’-kraal en 1 kwast of
- 1 grote kraal als ’Guru’-kraal en 1 hanger

De edelstenen waar je mee gaat werken tijdens de workshop:
Jade (in verschillende kleuren), Agaat, Tijgeroog , Amazoniet, Lapis Lazuli, Jaspis, Bergkristal, Afrikaanse Turkoois, Amethist facet, Lavasteen, Onyx, Rozenkwarts, koraal kralen rondel, Howliet, Carneool.

Je kunt van tevoren ook aangeven met welke steen je graag wilt werken (minimaal 2 weken voor de aanvang van de workshop, zodat ik het nog kan inkopen). Is jouw favoriete steen er niet bij dan kan ik die wellicht ook aanleveren. Hier kan een meerprijs voor gerekend worden tussen de €10,- en €30,-. Dit is afhankelijk van de kostprijs van de edelstenen.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze workshop voor de basis Mala zijn €95,-. Je kunt je Mala ook helemaal van edelstenen knopen. Je betaalt dan €105,-. Wanneer je je aanmeldt via de webshop doe je een aanbetaling van €55,- voor de workshop. Ik stuur je een bevestiging van de aanmelding. Wanneer het voor jou al duidelijk is welke Mala je wilt gaan maken, dan mag je de Mala ook in een keer betalen. 

Tijdstip workshop:
Inloop : Vanaf 09:30 uur
Start    : 10:00 uur
Lunch  : 12:00 uur – 13:00 uur (Er wordt een vegetarische groentesoep geserveerd. Graag zelf een broodje meenemen)
Eindigt : Om 17:00 met een uitloop van een half uur
De groep bestaat uit minimaal 3 personen en maximaal 5-6 personen. Minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Heb je speciale dieetwensen, laat me dit even weten, dan kunnen we daar rekening mee houden. Voor meer informatie of aanmelding kun je altijd contact met mij opnemen via: info@malamudra.nl, via Messenger of via het contactformulier (Info & Contact)

Locatie:
Zien inzicht en coaching, Eerste Kruisweg 3, 3295LG ’s-Gravendeel

Ik kijk met heel veel plezier uit naar onze ontmoeting!

Lieve groet,

Marjon Dijkema,
Mala Mudra

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel