Stel je eigen Chakra Mala samen

Artikelnummer: 2020100
Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
99,00 EUR (inclusief btw)

Stel je eigen Chakra Mala samen en stem dit af op daar waar ondersteuning nodig is. 

1. Kies de basiskleur van de Mala, zwart of wit. 

2. Je kiest de Chakra-kleur(en) in het keuzemenu.

3. Knopen met een gewenst Mantra is mogelijk. Graag aangeven in vrij tekstveld welk Mantra dat mag zijn.

4. Wanneer er verder nog extra wensen zijn, kun je dit aangeven in het vrije tekstveld. 

Is je keuze en beschrijving gereed? Is er nog overleg noodzakelijk?, Vermeld dan je Naam, mailadres en/of telefoonnummer in het tekstveld en stuur een berichtje naar info@malamudra.nl . De bestelling is in overleg en de levertijd is gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen, afhankelijk van de voorraad.

Uitleg van de 7 Chakra's

7e-Kruin Chakra: Minder denken, Meer voelen: Kruin chakra Het kruin chakra schenkt ons het leven in complete helderheid. Het 7e chakra geeft ons het licht om in iedere situatie Bewust te Zijn.

6e-Voorhoofd: Minder fronsen, meer lachen: Derde oog chakra Het derde oog chakra, opent het vermogen tot onafhankelijkheid, inspiratie en diepe inzichten.

5e-Keel: Minder praten, Meer luisteren: Keel chakra Het keel chakra laat ons communiceren in zuiverheid en opent de deur naar zelf expressie.

4e-Hart: Minder oordelen, meer accepteren: Hart chakra Ons hart chakra leert ons de wijsheid van de liefde. Liefde is altijd de bron van genezing.

3e-Solar Plexus: Minder afwachten, meer doen: Zonnevlecht Het zonnevlecht chakra helpt ons onze talenten neer te zetten in de wereld en geeft kracht tot ontplooiing

2e-Sacraal: Minder klagen, meer waarderen: Sacraal chakra Het 2e chakra, oftewel Sacraal chakra, laat ons gevoel stromen en schept de mogelijkheid tot vruchtbare relaties. Het is het chakra van creativiteit.

1e-Stuitje: Minder angst, meer liefde: Basis chakra Het basis chakra geeft ons een stevige verbinding met de aarde en onze belangrijkste levensbehoeften.

 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel