Sorteer op
 • "Boho Sparkle Style" Oorbellen
  "Boho Sparkle Style" Oorbellen

  "Boho Sparkle Style" oorbellen van Mala Mudra uit de Sparkle Collectie. Totale lengte : 95 mm. Oorbellen gemaakt van: Zoetwaterparels, Swarovski Style Kristal kralen, Jasseron (DQ), Grijze veer gold-dip, DQ-materialen.

  15,95 EUR
 • "Boho Spirit" Oorbellen
  "Boho Spirit" Oorbellen

  "Boho Spirit " oorbellen van Mala Mudra uit de Boho Collectie. Totale lengte : 75 mm. Oorbellen gemaakt van: Een 3-layer kwastje multicolour turquoise, bedeltje gemaakt van crystal glass, DQ-materialen

  14,95 EUR
 • "Boho Sweet Pearl" Oorbellen
  "Boho Sweet Pearl" Oorbellen

  "Boho Sweet Pearl" oorbellen van Mala Mudra uit de Boho Collectie. De oorbellen zijn gemaakt van: Zoetwater parels, schelpen kralen , Swarovski Style kristal kralen, DQ-Materialen, turquoise kleur boho-kwastje. Lengte 51 mm

  15,95 EUR
 • Free Spirit Style "Less is More"
  Free Spirit Style "Less is More"

  Free Spirit Style "Less is More" van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt. De oorbellen zijn gemaakt van DQ Materialen.

  19,95 EUR
 • Free Spirit Style "Less is More"
  Free Spirit Style "Less is More"

  Free Spirit Style "Less is More" van Mala Mudra

  Dit is een set oorbellen in zilverkleur uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt. De oorbellen zijn gemaakt van DQ Materialen en een…

  14,95 EUR
 • Free Spirit Style "Less is More"
  Free Spirit Style "Less is More"

  Free Spirit Style "Less is More" oorbellen van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen in zilverkleur uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt. De oorbellen zijn gemaakt van DQ Materialen.

  14,95 EUR
 • "BoHo Gold-dip Feather Happy Style Turquoise Green"
  "BoHo Gold-dip Feather Happy Style Turquoise Green"

  "BoHo Gold-dip Feather Happy Style Turquoise Green" oorbellen van Mala Mudra uit de Boho Collectie. De oorbellen zijn gemaakt van: Gold-dip veertje turqoise en DQ-Materialen. Totale lengte : 75 mm

  15,95 EUR
 • "BoHo Gold-dip Feather Happy Style Turquoise Green"
  "BoHo Gold-dip Feather Happy Style Turquoise Green"

  "BoHo Gold-dip Feather Happy Style Turquoise Green" oorbellen van Mala Mudra uit de Boho Collectie. De oorbellen zijn gemaakt van: Gold-dip veertje turqoise en DQ-Materialen. Totale lengte : 95 mm

  19,95 EUR
 • Free Spirit Style "Less is More"
  Free Spirit Style "Less is More"

  Free Spirit Style "Less is More" van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen in het geel uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt.

  14,95 EUR
 • "BoHo Catch your Dream"
  "BoHo Catch your Dream"

  "BoHo Catch Your Dream" oorbellen van Mala Mudra uit de Boho Collectie. De oorbellen zijn gemaakt van: Veertjes turqoise, geknoopt met turquoise kleur macramé satijndraad en DQ-Materialen.
  Totale lengte : 80 mm

  24,95 EUR
 • Free Spirit Style "Less is More"
  Free Spirit Style "Less is More"

  Free Spirit Style "Less is More" van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen in het geel uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt.

  14,95 EUR
 • "Boho Blue Feather Style" Oorbellen
  "Boho Blue Feather Style" Oorbellen

  "Boho Blue Feather Style" Oorbellen van Mala Mudra uit de Boho Collectie, Totale lengte : 95 mm. Oorbellen gemaakt van: Swarovski Style Kristal kralen, Blauwe veer, DQ-materialen.

  15,95 EUR
 • Free Spirit Style "Less is More"
  Free Spirit Style "Less is More"

  Free Spirit Style "Less is More" van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen in zilverkleur uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt. De oorbellen zijn gemaakt van DQ Materialen.

  14,95 EUR
 • Free Spirit Style "Barok"
  Free Spirit Style "Barok"

  Free Spirit Style "Barok" van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. De oorbellen zijn gemaakt van DQ Materialen, een Barok parel en een kristal Style facet geslepen kraal.

  19,95 EUR
 • Free Spirit Style "Less is More"
  Free Spirit Style "Less is More"

  Free Spirit Style "Less is More" van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen in zilverkleur uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. De oorbellen zijn gemaakt van DQ Materialen en een kristal Style facet geslepen kraal.

  14,95 EUR
 • Power Shell oorbellen
  Power Shell oorbellen

  "Power Shell" Oorbellen van Mala Mudra uit de Collectie Thaora. de oorbellen zijn gemaakt van: Schelpenkralen, DQ-Materialen en Swarovski Style Kristal kralen. Er is 1 unieke set gemaakt ; "one of a kind"!!

  21,95 EUR
 • Power Shell Jaspis Oorbellen
  Power Shell Jaspis Oorbellen

  "Power Shell Jaspis" Oorbellen van Mala Mudra uit de Collectie Thaora. Te dragen bij de Ketting (53-56 cm) "Power Shell Jaspis". De oorbellen zijn 5 cm.

  21,95 EUR
 • Lieve valentijn
  Lieve valentijn

  "Lieve Valentijn" van Mala Mudra. ❤️ Verras je geliefde met een paar oorbellen voor Valentijn! Super leuke oorbellen, gemaakt met Cinnaber en Zoetwaterparels.

  22,95 EUR
 • Sweet Blue
  Sweet Blue

  "Sweet Blue" Ietwat Asymmetrisch, gemaakt van Howliet , Zoetwaterparels en DQ-Materialen in oud-zilver kleur. Dit is een set oorbellen uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie.

  21,95 EUR
 • All Love
  All Love

  "All Love" van Mala Mudra. ❤️ Verras je de liefde van je leven met oorbellen! Super leuke oorbellen

  24,95 EUR
 • "Crystal Clear" Oorbellen
  "Crystal Clear" Oorbellen

  Free Spirit "Crystal Clear" Oorbellen van Mala Mudra uit de Collectie "Free spirit" De naam zegt het al Crystal. De armband is gemaakt van facet geslepen bergkristal van AA kwalteit .

  24,95 EUR
 • "Boho Sparkle"
  "Boho Sparkle"

  "Boho Sparkle" van Mala Mudra. Dit is een set oorbellen uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt.

  11,95 EUR
 • "Carneool Sparkle"
  "Carneool Sparkle"

  "Carneool Sparkle" van Mala Mudra Dit is een set oorbellen in antiek zilverkleur uit de Mala Mudra "Free Spirit Style" Sparkles Collectie. Van elk paar is er maar één gemaakt.

  24,95 EUR
 • Sparkle Style Oorbellen
  Sparkle Style Oorbellen

  Sparkle Style oorbellen van Mala Mudra uit de Sparkle Collectie. Totale lengte : 14 cm. Oorbellen gemaakt van: - Swarovski Style Kristal kralen, Licht blauwe veer met pauwenoog, DQ-materialen.

  11,95 EUR
 • Schelpisch & Sparkles
  Schelpisch & Sparkles

  "Schelpisch & Sparkles" van Mala Mudra. Zon, zee en strand, als in een ketting, een armband en oorbellen. Gemaakt van schelpen kralen en Swarovski style sparkles. Geweldig leuke set, die je overal bij kunt dragen.

  19,95 EUR
 • Schelpisch, Sparkles & Veertjes
  Schelpisch, Sparkles & Veertjes

  "Schelpisch, Sparkles & Veertjes" van Mala Mudra. Zon zee en strand, als in een ketting, een armband en oorbellen. Gemaakt van schelpen kralen en Swarovski style sparkles. Deze oorbellen hebben een extra detail de boho veertjes.

  19,95 EUR

Oorbellen

Nieuw! Oorbellen bij Mala Mudra. Verschillende stijlen on-line.  Als eerste de "BoHo Collectie"! Heerlijk! Ben jij ook zo gek op de Bohemian Stijl of Boho Style en zoek jij sieraden die jouw Bohemian look helemaal afmaken? Dan ben je hier op het juiste adres. In combinatie met de natuurlijke materialen, de mooiste sieraden en accessoires met een Bohemian touch. ----I---- Als tweede item kun je hier de vrije interpretatie van de mooiste dag in je leven vinden. Net iets anders dan standaard en ook hier geldt, niet 1 sieraad is hetzelfde en wordt ook maar 1 malig gemaakt. De "Mala Mudra Bruids-Style". Dit zijn de bijzondere free spirit oorbellen, die gemaakt zijn van natuurlijke, Gold-Filled en DQ (Designer Quality) materialen. Soms gemaakt in een setje van oorbellen en een armring of wikkelarmring, van dezelfde materialen. Wil je overleggen en heb je wensen? Misschien iets wat moet passen bij je bruidsjurk of voor de bruids-moeder en bruids-schoonmoeder en bruids-meisjes, is dat zeker ook een mogelijkheid. Hou wel rekening met een levertijd, zeker wanneer het om een paar sieraden gaat en de materialen die mogelijk besteld kunnen worden. ----I---- Als laatste de "Mala Mudra Free Spirit Style". Ik hou van een creatieve flow. De oorbellen worden gemaakt naar wat er op dat moment ontstaat. De Free Spirit!! En dat kan natuurlijk van alles zijn. In de webwinkel vind je dus ook uiteenlopende stijlen. En het leuke hiervan is, is dat er altijd wel iets tussen zit wat je leuk vindt! Op verzoek maak ik ook oorbellen. Graag hoor ik van je de kleur, de lengte, de prijsklasse en de datum wanneer je het nodig hebt. Dit kun je doen via het contact formulier.

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel