Sorteer op
 • Shamballa Aardbei Quartz
  Shamballa Aardbei Quartz

  Een Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk liefde, vrijheid en kracht.

  14,95 EUR
 • Shamballa Armband Blue Buddha
  Shamballa Armband Blue Buddha

  Shamballa Armband Blue Buddha uit de Shamballa Collectie van Mala Mudra. De Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en kracht.

  12,95 EUR
 • White Shamballa
  White Shamballa

  White Shamballa uit de collectie van Shamballa armbanden van Mala Mudra. Een Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk liefde, vrijheid en kracht.

  9,95 EUR
 • Big Blue Shamballa
  Big Blue Shamballa

  Big Blue Shamballa uit de collectie Shamballa armbanden van Mala Mudra. Een Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en kracht.

  14,95 EUR
 • Silver Shamballa
  Silver Shamballa

  Silver Shamballa uit de Collectie Shamballa armbanden van Mala Mudra. Een Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk liefde, vrijheid en kracht.

  24,95 EUR
 • Shamballa Wikkel-Armband
  Shamballa Wikkel-Armband

  "Shamballa Wikkel Armband" uit de Collectie Shamballa van Mala Mudra. De armband is geknoopt met satijnen macrame draad, voor een polsmaat 18-20cm. Je kunt m 4 keer wikkelen. Natuurlijk kun je haar ook als ketting dragen (37cm)

  44,95 EUR
 • Gold Red Shamballa
  Gold Red Shamballa

  Armband Gold Red Shamballa is gemaakt van satijn macramé koord , accenten van DQ materialen en bedeltjes van natuursteen. Deze armband kun je ook dragen als ketting.

  34,95 EUR
 • Shamballa Kristal Parel Armband
  Shamballa Kristal Parel Armband

  "Shamballa Armband" 3-laags, uit de Collectie Shamballa van Mala Mudra. De armband is geknoopt met satijnen macrame draad en leer voor een polsmaat 18-22cm.

  39,95 EUR
 • Shamballa
  Shamballa

  Shamballa uit de Collectie van Shamballa armbanden van Mala Mudra. De Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk liefde, vrijheid en kracht.

  21,95 EUR
 • Shamballa Armband
  Shamballa Armband

  Shamballa uit de Collectie van Shamballa armbanden van Mala Mudra. De Shamballa armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk liefde, vrijheid en kracht.

  17,95 EUR

Shamballa Armbanden

Shamballa Armbanden

Shamballa armbanden zijn al een paar jaar erg populair. De trouwe groep aanhangers, waaronder o.a. Yogi's & muzikanten. Een Shambhalla armband is een handgeknoopte armband afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme en staat voor onvoorwaardelijk vriendschap, liefde, vrijheid en kracht. Een mooie bevestiging, in combinatie met de karakteristieke uitstraling van de Shamballa armband, mag dit niet ontbreken in jouw collectie. 

Wat is Shamballa?

Shamballa is het mytische koninkrijk die je kunt vinden ten noorden van de Himalaya, dicht bij Tibet. Shamballa komt voor het eerst ter sprake in verschillende Tibetaans Boeddhistische literatuur rond het jaar 1100. De Shamballa armbanden zijn verbonden met de gedachte van het Boeddhisme. Ze herinneren de drager aan het belang van vriendschap, onvoorwaardelijke liefde, barmhartigheid, leven met een open hart en het geven en ontvangen van vertrouwen. De karakteristieken van de gebruikte stenen geven de drager bescherming, kracht, energie en zorgen voor een gevoel van besluitvaardigheid en doortastendheid. 

De Shamballa van Mala Mudra

De Shamballa armband is een directe afgeleide van de Mala, Gebedssnoer. De kralen worden, 1 voor 1, met de hand ingeknoopt met een oude knooptechniek genaamd: Macramé. De armband wordt afgewerkt met een handgeknoopte schuifsluiting waarmee de armband eenvoudig open en dicht getrokken kan worden. In de Mala Mudra collectie vind je drie varianten terug: de volledig geknoopte Shamballa de modellen waarbij we alleen de Shamballa schuifknoop gebruiken en ook hier kom je de free spirit collectie tegen. De eigenschappen van het Shamballa koord en de handgeknoopte sluiting maken de Mala Mudra Shamballa armbanden tot persoonlijke en tijdloze Tibetaanse klassieker met een uniek karakter. 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel