"Boho Sweat pearl" Wikkel-Armring

Artikelnummer: 2020026
Vorige Artikel 7 van 14 Volgende
69,95 EUR (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

"Boho Sweat pearl" Wikkel-Armring van Mala Mudra uit de Boho Collectie 

De Wikkel-Armring is gemaakt van: Zoetwater parels, schelpen kralen , Swarovski Style kristal kralen, DQ-Materialen, turquoise kleur boho-kraal. Gemaakt op beadalon elastiek. Kan ook als ketting gedragen worden.

Totale lengte : 80 cm

Kan gecombineerd worden met de "Boho Sweet Pearl Oorbellen" van mala Mudra uit de Boho Cololectie

Heb je ook zo'n zin in de zomer? De Wikkel-Armring "Boho Sweet Pearl" van Mala Mudra uit de Boho Collectie, herinneren mij aan de zomer. De turqoise kleur zee op de achtergrond en heerlijk ontspannen samen met vrienden en familie, genieten van elkaar. De schelpen vinden op het strand, die je samen kan verzamelen en vervaardigen tot iets moois. Iets moois wat je kunt dragen en zal herinneren aan die geweldige tijd. Net zoals de Boho Collectie van Mala Mudra.

Werking van de edelstenen die zijn verwerkt in de Wikkel Arm-Ring:

Zoetwaterparel: Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens loslaten en brengt emotionele balans.

Schelpen kralen: Schelpen hebben een isolerende werking als gevolg waarvan optrekkend vocht tot het verleden behoort. ... Schelpen hebben deze isolerende werking omdat zij bestaan uit kalk, dat een hoge ph-waarde heeft en er voor zorgt dat huisstofmijt, schimmels en muffe lucht aanzienlijk zullen verminderen.

Onderhoud: Edelstenen zijn natuurproducten. Dus zeker niet onkwetsbaar. Door het dragen kan er slijtage ontstaan aan de steen en/of het materiaal waar het sieraad mee geknoopt is, of op geregen is. Wanneer je bodylotion gebruikt op je huid, kan de uitstraling van de steen dit doen veranderen. Ik raad aan om sieraden met edelstenen af te doen bij het sporten, zwemmen in de zee of zwembad, douchen, in de tuin werken, huishoudelijk werk en tijdens het slapen. Laat edelstenen niet in het water staan. 

© 2019 - 2021 Mala Mudra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel